Напористият репортер на телевизия Скат Тео Ангелов, чиито провокативни въпроси

...
Напористият репортер на телевизия Скат Тео Ангелов, чиито провокативни въпроси
Коментари Харесай

Тео Ангелов от „Скат” емигрира в Италия: Отчаян съм от жените тук – само използвачки

Напористият кореспондент на телевизия „ Скат ” Тео Ангелов, чиито провокативни въпроси неведнъж са късали нервите на политически и всемирски персони, реши да емигрира в Италия, научи HotArena. Журналистът стремително учи италиански език и към този момент е минал  сполучливо първите две равнища на образование.

Тео, който е дълготраен водещ на предаването „ Дискусионно студио ”, топ кореспондент и най-желан ерген в „ Скат ” признава, че отпътува за Римини, където щял да изкара огромна част от лятото, работейки старателно. До Ботуша той пътувал постоянно, тъй като имал близки и другари, които му давали кураж, че в никакъв случай не е късно да стартира живота си изначало. Въпреки любовта си към малкия екран, в която имал над 22 години трудов стаж, Тео стигал до моменти, в които тотално се отчайвал от ситуацията в страната.

„ Аз самия пребивавам добре и няма от какво да се окайвам . Работя, получавам прилична заплата, имам лично жилище. Но като цяло хората не са добре. Бедни са, подтиснати и сякаш няма оправия скоро. И дамите не са това, което бяха. Прибирал съм девойки у дома, бил съм и с такива от провинцията, само че всички лъжат. Казват ми, че са сами. След месец, два, три почват да ме молят да взема сестра й, брат й или някой различен при мен. Случвало се е да се окаже, че сестрата не е сестра, ами щерка. Братът пък е наследник... Грозна история с тези опашати неистини. Нищо не става от подобен вид дами. Гледат да се наместят на топло и на изсъхнало, да имат покрив над главите си. Готови са да хитруват като лисици, с цел да оцеляват в столицата. Не разбирам такова държание. Толкова превземки поради единия покрив. В един миг осъзнаваш, че са с теб, поради битовизми, че почват да те врънкат за дребни услуги като това да им плащаш телефона, да пазаруваш. Добър секс вършат такива девойки, само че по-късно няма какво да си кажеш с тях ”, разказвал е неведнъж пред другари Тео Ангелов, отчаян от връзките си най-вече с провинциалистки, с които се запознавал в центъра на София или в региона на Централна гара. За Ангелов нямало и любовни аргументи, заради които да седи в родината си.

За да тръгне по нов път в живота, той се заел с видоизменение на визията си. За по-малко от месец съумял да смъкне 10 кг. Така от 111 кила живо тегло, кантарът към този момент гордо сочел 101. Тео се вталил с помощта на известна диета, обоснована на разделното хранене. За по-добър резултат заран водещият вземал по един аспирин и един витамин С, тъй като улеснявали храносмилането. По време на 12-дневният полуглад се сваляли сред 8 и 9 кг. Повтарянето му към този момент служело за извайване на съвършена фигура.

Преди няколко години Тео Ангелов изпадна в стрес, откакто бе атакуван словесно от Волен Сидеров и депутати от „ Атака ” пред постройката на Народното събрание. В продължение на няколко минути те упорстваха „ да се извини на българския народ ” за това, че нарекъл гласоподавателите на партията „ лумпени ”. Потресаващата сцена стана известна с настойчивото повторение на репликата „ Извини се, бе ”. От мощно терзание и стрес журналистът качи килограми, които телевизионната камера усилваше в допълнение. Това наложи краткотрайно Ангелов да се раздели със стола на водещ и да се влее в репортерските редици. Въпреки всичко телевизионните му изяви не преставаха, както и десетките му гафове, които го трансфораха в постоянен посетител на „ Господари на ефира ”, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР