Напористата млада фолк звезда Мария Цветкова, която се изявява с

...
Напористата млада фолк звезда Мария Цветкова, която се изявява с
Коментари Харесай

Срам и позор! Чалгаджийка се изложи с вулгарно поведение

 Напористата млада фолк звезда Мария Цветкова, която се изявява с артистичния псевдоним Ариа, потресе с вулгарно и несъответстващо държание в чалга клуб. 

Бившата на Динко Динев сподели по какъв начин се прави секс онлайн с мускулест мъж пред погледите на препълненото заведение. Ариа се разчекна, до момента в който пее, и придърпа към себе си мъж със крепко тяло, който без терзания я опипа на всички места, а на нея сякаш не й стигаше и можеше да продължи до дъно. 

За малко време плеймейтката съумя да се наложи на музикалната сцена, което не се нрави на нейни колежки. Певицата Кристина, която не съумя да се наложи на сцената, евентуално поради неналичието на сходно вулгарно държание, оплю грубо колежката си в обществените мрежи. 

" Толкова неща съм чула и видяла, само че в случай че това ни е Класата в поп-фолка......? Това ли са надарените девойки, пеещите девойки, които в действителност би трябвало да взимат тези възнаграждения и да вървят по участия! Това ли са звездите в благата ни татковина България? Това ли е образец за звезда в България ",
Припомняме, че Мария Цветкова бе жена на Динко Динев и от него има 10-годишен наследник. В изявление признава, че е била спирана от музикална кариера, само че след раздялата с предприемача се решила и подписала с " Пайнер ", написа " Блиц ".

Ръка й подава Емануела, с която записва първия си дует. Малко по-късно нападна музикалната сцена с още няколко песни и сега обикаля страната на участия и лапа хонорар от 3 бона. А очевидно шоу програмата й включва повече еротика, в сравнение с пеене онлайн./
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР