Напорист тракторист преследвал Венета Райкова от няколко седмици с предложение

...
Напорист тракторист преследвал Венета Райкова от няколко седмици с предложение
Коментари Харесай

Тракторист иска Венета Райкова за жена! ТВ водещата съжалявала, че се е развела с Тишо

Напорист тракторист преследвал Венета Райкова от няколко седмици с предложение да му стане брачна половинка, научи HotArena.

Кандидатът за сърцето на водещата на „ Папараци “ от дълго време завършил с възпитания звук и си разрешавал да й оправя неприлични оферти, засипвайки я със известия в обществените мрежи, писа „ Ретро “.

В последните дни нервите й не издържали и тя стартира бурно да стачкува против засиленото мъжко внимание, което се възвърнало към нея с нови сили, откогато обществено разгласи развода си.

Не спирам да получавам известия: „ Какво правиш? “. Ето какво върша – седнал съм си у дома и пиша! “ – вилнее Райкова на стената си в обществената мрежа. „ И хайде, уважаеми непознати, да спрете да ми пишете, тъй като препречвам наред! Какво е това „ обичам те “?! Кого обичате?! Как ме обичате, като не ме познавате?! Аз не съм телевизионният облик! Стига към този момент, не е занимателно, а е досадно! И ще стартира да копирам известията ви и да ги качвам на стената си, с цел да ви видят и дамите ви! “, написа още Райкова, като разясни, че това е публично предизвестие.

Добавя още, че се изкушава да качи фотографията на мъж, позиращ до трактора си, който бил по-скъп от Мерцедес S Class. Изпращали й и голи фотоси, само че Венета посъветва да стартират да упражняват и по-късно да й набутват снимки в мрежата.

Водещата била обезверена от мъжете и съжалявала, че се е развела с Тихомир. „ В момента сме като гаджета. Идва до у дома, взима ме, води ме на ресторант, като че ли сме на среща. С тази разлика, че имаме 9-годишно дете “, майтапи се русокоската.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР