Напомпването на Украйна със западни оръжия може в крайна сметка

...
Напомпването на Украйна със западни оръжия може в крайна сметка
Коментари Харесай

Медведев: Рискът от пряк военен конфликт с НАТО нараства

Напомпването на Украйна със западни оръжия може в последна сметка да докара до пълномащабна нуклеарна война сред Русия и Северноатлантическия алианс.

За това в блога си, оповестява кореспондентът на " ПолитНавигатор ", написа някогашният президент на Руската федерация и заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев.

„ Безкрайните приказки на задгранични анализатори за войната на НАТО с Русия не стихват. Нещо повече, цинизмът на западните „ говорещи глави “ става все по-откровен. Те с всички сили се пробват да вкарат в дневния ред тезата, че Русия плаши света с нуклеарен спор. Дори Тръмп неотдавна излезе с това. Вярно, несъмнено, единствено от завист към Байдън. И несъмнено, европейците поскръцват с тънките си гласове “, означи съветският политик.

Той акцентира, че в подтекста на „ прокси войната с Русия “, отприщена от западните страни, желае да артикулира допустимо най-ясно нещата, които към този момент са толкоз явни за всички рационални хора.

„ 1. НАТО напомпва оръжия в Украйна, образова войските й да употребяват западни технологии, изпращането на наемници и провеждането на учения на страните от Алианса покрай нашите граници усилват вероятността от директен и открит спор сред НАТО и Русия вместо тяхната „ война посредством прокси “.

2. Такъв спор постоянно има риск да се трансформира в пълноценна нуклеарна война.

3. Това ще бъде пагубен сюжет за всички.

Това е всичко. Затова не лъжете себе си и другите. Просто би трябвало да помислите за вероятните последствия от вашите дейности. И не се задавяйтесъс личната си слюнка в пароксизмите на русофобията! “, заключи Медведев.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР