Напомняте ми на баш майстори, които оправят двигатели с едно

...
Напомняте ми на баш майстори, които оправят двигатели с едно
Коментари Харесай

Зарков от трибуната: Напомняте ми на баш майстори. Така ли управлявате?

”Напомняте ми на баш майстори, които оправят мотори с едно маркуче. Така ли ще управляваме околната среда и водите? ”. Този сбит въпрос зададе от парламентарната естрада Крум Зарков от Българска социалистическа партия.
Той подлага на критика остро ръководещите и напомни, че това е четвъртият избор на съмнение, импортиран против държавното управление в границите на 2 години и съобщи - оставка на държавното управление трябвало да има ден след началото на водната рецесия в Перник.

" Изключително цинична е молбата ви да не се смъква държавното управление, тъй като сме в рецесия. Така все ще сме в рецесия ", безапелационен беше депутатът.

Той напомни аргументите, заради които е желана оставката на държавното управление. По думите му първият избор на съмнение е бил за несправяне с корупцията. Той вкара изявлението си и в подтекста на вчерашния отчет на " Трансперънси Интернешънъл ", който сложи страната ни на дъното на Европейски Съюз. Страната ни дели 74 място в света дружно с Ямайка и Тунис в класацията от 180 страни за най-корумпираните страни в света.

Зарков напомни и вота на съмнение поради проблемите в опазването на здравето и разяснява най-новата рецесия в сферата, обвързвана с НЗОК.

" Стягате се и този избор да не мине. Сигурно е, че вие сте безусловно неспособни да разберете рецесията, в която сте сложили обществото. Вкопчили сте се във властта, само че към този момент не знаете за какво я пазите ", съобщи Зарков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР