Наполовина се е стопил Асен Блатечки след поредната любовна драма

...
Наполовина се е стопил Асен Блатечки след поредната любовна драма
Коментари Харесай

Асен Блатечки се топи покрай Диляна Попова

 Наполовина се е стопил Асен Блатечки след следващата любовна драма в живота му. Откакто артистът преди няколко месеца се върна при моделката Диляна Попова, с която се разделиха след появяването на сина им Борил през 2014 година, е свалил внушителните 19 кг.

За отслабването си показа самият Асен, който твърди, че е постигнал забележителния резултат, изпълнявайки прецизните правила за здравословен метод на живот, въведени от Диляна. Заради нея той изхвърлил от менюто си месото и всички скотски артикули и се отдал на веганството. След смяната артистът, който гони 50, се чувствал по-жизнен и млад.

Тъй като рожденият му ден – 22 март, съответства с изключителното състояние, звездата от новия сериал на Нова телевизия " Ягодова луна " трябваше да означи празника си вкъщи. За да се усеща като същински рожденик, Диляна се бе погрижила да го изненада с торта. Тя обаче не му сервира обичайно сладко произведение с обилие от шоколад и сметана, а плодовата салата, в която бе забола свещичка, която Асен да духне, откакто си намисли предпочитание. " Рожденик на хранителен режим ", гласеше описанието към фотографията на веганската торта на артиста, който към този момент не крие, че с Попова са възродили любовта си и още веднъж живеят под един покрив.

За да затвърди желанията си към нея и сина им, че още веднъж желае да бъдат семейство, неотдавна Блатечки направи сериозна инвестиция, закупувайки апартамент за тримата, намиращ се в центъра на София. Жилището е от 122 квадрата и е коствало на секссимвола на родното кино цели 391 166 лв., настояват близки до звездата. Това е първият фамилен апартамент на скандалната двойка, само че въпреки да е закупен на заем, Асен е внесъл солидна първа вносна, с цел да подсигури спокойствието на половинката си и детето им, написа още " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР