Наполовина българинът, както сам се определя, Рони Ромеро и „супергрупата

...
Наполовина българинът, както сам се определя, Рони Ромеро и „супергрупата
Коментари Харесай

Българският представител на „Евровизия 2022” в челната тройка… но отзад напред

Наполовина българинът, както самичък се дефинира, Рони Ромеро и „ супергрупата му” „ Intelligent Music Project” несполучливо се пробваха да показват страната ни на „ Евровизия 2022”. Те се оказаха в челната тройка, само че в обратна посока.

Настоящият вокал на “Рейнбоу”, който е убеден във опциите си бъде на мястото на Рони Джеймс Дио, е израстнал в Чили. От няколко години обаче, смята София за собствен роден дом. Но Ромеро не е единствената „ звезда”. На барабаните е Стоян Янкулов - Стунджи, който е самобитно събитие за Евровизия, откакто взе участие за трети път. А казвали, че третия път е на шанс!

През 2007-а и 2013 година Стунджи се явява с фамозния си дует с Елица Тодорова. Да се зачуди човек, дали с изключение на барабанист, няма да се окаже и каръкът на бандата.

За разлика от колежката си Поли Генова, която стигна до финала, въпреки че не съумя да завоюва, с парчето If Love Was A Crime, Рони и неговата „ умна музика” не съумяха да покорят сърцата най-малко на българската аудитория. Дори тъкмо противоположното! Социалните мрежи се заляха от отрицателни мнения за групата, представянето, песента и като цяло за всичко. Коментарите са от неодобрителни до прям хейт и слагат един главен въпрос: „ Защо тези момчета бяха изпратени на екскурзия до Италия, макар че почитателите отсамото начало не са харесали кандидата и песента?”







Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР