Наполи записа трети пореден разочароващ резултат в италианската Серия А.

...
Наполи записа трети пореден разочароващ резултат в италианската Серия А.
Коментари Харесай

Нова издънка за шампиона в Италия, Осимен изпорти дузпа

Наполи записа трети следващ разочароващ резултат в италианската Серия А. Шампионите приключиха 0:0 при гостуването си на Болоня и по този начин те имат едвам осем точки. Това е най-слабия старт на отбора от 2015 година насам.


Макар да имаха тотална доминация през съвсем целия мач, неаполитанците по този начин и не съумяха да се разпишат, като от головата им мощност през последния сезон не е останала и диря. Пред първото полувреме Виктор Осимен удари греда полувреме, а пропуски направиха още Кварацпелия и Распадори.

За похлупак Осимен пропусна дузпа в 72-ата минута, а с това единствено направи обстановката за първенците много неприятна. За похлупак нигериецът се сдърпа и с треньора Руди Гарсия, когато бе сменен 5 минути преди края. Нигерийският голмайстор не бе склонен и стартира да ръкомаха към треньора с два пръста и сърдит седна на пейката. С жестовете си Осимен искаше да покаже, че е необходим втори нападател до него на терена. Гарсия също не остана задължен и на Осимен.

Това не е първото сходно напрежение в лагера на Наполи този сезон. Преди седмица Хвича Кварацхелия не одобри добре промяната в мача против Дженоа.

Така още в много ранен стадий от сезона, неаполитанците към този момент изостават на седем точки от върха, където все още е съвършеният Интер, събрал 15 точки от пет победи. Болоня пък остава с 6 точки от пет мача и трето реми от началото на акцията.

В различен мач от кръга Рома записа нова неуверена игра и стигна дамо до 1:1 против Торино. Равенството остави “вълците ” във втората половина на класирането на 13-о място, до момента в който техните противници заеха деветата позиция.

Иначе и двете попадения паднаха през второто полувреме. Римляните съумяха да стигнат първи до гол в 68-ата минута, когато Ромелу Лукаку засече точно подаване в наказателното поле на домакините и прати топката в долния десен ъгъл. Така нещата отиваха към скромна победа за момчетата на Жозе Моуриньо, само че това не се случи, тъй като в 85-ата минута тимът от северна Италия нанесе своя удар. Дуван Сапата пребори за топката в наказателното поле след осъществяване на директен свободен удар и нанесе удар с глава, приключил във вътрешната страна на лявата греда. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР