Наполи все още не може да финализира привличането на нападателя

...
Наполи все още не може да финализира привличането на нападателя
Коментари Харесай

Наполи не може да се разбере с Пепе

Наполи към момента не може да завърши привличането на нападателя на Лил Никола Пепе. Двата клуба водят договаряния за негов трансфер в посока “Сан Паоло”, като съвсем са договорили параметрите на договорката. Проблемът обаче идва от самия футболист и прекомерно високите му финансови искания.

24-годишният Пепе е една от най-апетитните хапки на пазара през това лято, като цената, която Лил желае за него е 80 милиона евро. Той изигра доста мощен сезон с екипа на “Кучетата”, вкара 23 гола и направи 12 асистенции в 41 мача за клуба. Интерес към него има и от страна на Манчестър Юнайтед, Арсенал и Ливърпул, само че от Лил избират да го продадат точно в Наполи, тъй като като част от договорката ще бъде включен Адам Унас.

Вчера сътрудникът на Пепе е бил в Неапол, с цел да договаря с шефовете на клуба. Разговорите сред двете страни са траяли над 3 часа, само че те не са довели до позитивен резултат, като разминаването сред желаната от Пепе заплата и това, което Наполи предлага е много сериозна. Очаква се в околните дни диалозите да продължат в търсене на компромис, само че упованията са, че президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис няма да може да даде на нападателя такава заплата, каквато биха му дали в някой клуб от Англия.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР