Наполи съобщи, че ще вземе мерки срещу Елиф Елмас, след

...
Наполи съобщи, че ще вземе мерки срещу Елиф Елмас, след
Коментари Харесай

Отново напрежение в Наполи, наказват играч заради нарушение на правилата

Наполи заяви, че ще вземе ограничения против Елиф Елмас, откакто полузащитникът наруши възбраната за изказвания пред медиите и приказва с тях по време на паузата за национални тимове.

Играчите са в обтегнати връзки с президента Аурелио Де Лорентис, откакто съставът отхвърли да отиде на углавен лагер, който босът провежда.

Оттогава футболистите са осъдени и нямат право да беседват с медии, като ще се простят и с 50% от своите заплати.

Елиф Елмас, обаче, не се тормози от това и даде изявление по време на лагера си с Македония. Футболистът не разкритикува тима, като даже съобщи, че към момента има вяра, че Наполи може да завоюва Серия А.

"Има доста тимове, които са в битката, като Интер, Наполи и Рома, тъй че ще играем на топ равнище докрая. "

От клуба излязоха с изказване, че си резервират правото да наложат глоба на младока, поради това, че не е спазил разпоредбите.

SSC Napoli can confirm that Eljif #Elmas spoke to the press without the club's authorisation during the current media blackout. SSC Napoli therefore reserves the right to take action against the player.

Nicola Lombardo, Head of Communications
— Official SSC Napoli (@en_sscnapoli) November 16, 2019
Президентът на клуба съобщи, че футболистите въздействат неприятно върху репутацията на клуба, поради което заплатите им ще бъдат понижени на половина, което в допълнение ще задълбочи рецесията в тима.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР