Наполи разгроми Салернитана с 4:1 в мач от 23-тия кръг

...
Наполи разгроми Салернитана с 4:1 в мач от 23-тия кръг
Коментари Харесай

Наполи напердаши последния и гледа към върха в Серия А

Наполи разгроми Салернитана с 4:1 в мач от 23-тия кръг на италианската . Съвсем предстоящо неаполитанци не оставиха никакъв късмет на съшерника, като владееха над 80% от времето топката и позволиха единствено 1 удар в своята врата.
Още в 11-ата минута Фабиан Руис имаше опция да открие резултата, като вратарят Вид Белец почисти в корнер. Словенецът още веднъж трябваше да се намесва след удар на Ървинг Лозано. В 17-ата минута Жуан Жезус засече топка в наказателното поле и изведе Наполи напред.

В идващите минути Марко Руи и Дрис Мертенс пропуснаха комфортни благоприятни условия. В 33-ата минута изненадващо Федерико Бонацоли беше изведен самичък против Алекс Мерет и изравни. В края на полувремето неаполитанци още веднъж поведоха откакто Дрис Мертенс осъществя тъкмо дузпа.
В 48-ата минута белгийският деец асистира на Амир Рахмани за 3:1. В 51-ата минута Салернитана остана с 10 души, откакто Федерик Весели получи втори жълт и надлежно червен картон. Две минути по-късно Лоренцо Инсинье стреля от далечно разстояние и разтресе левия ъгъл на вратата.
С успеха Наполи излезе на второ място с актив от 49 точки. Следващият мач на момчетата на Лучано Спалети е против Венеция. Салернитана продължава да е финален с едвам 10 точки. За новака в Серия А следва мач със Специя.
Резултати в Серия А:
Каляри - Фиорентина 1:1
Специя - Сампдория 1:0
Торино - Сасуоло 1:1
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР