Наполи продължава с впечатляващото си представяне от началото на сезона

...
Наполи продължава с впечатляващото си представяне от началото на сезона
Коментари Харесай

Наполи продължава без грешка в Серия А след триумф на Олимпико


Наполи продължава с впечатляващото си показване от началото на сезона в италианската Серия А. Момчетата на Маурицио Сари записаха осмата си поредна победа, надделявайки с 1:0 в дербито с Рома на „ Олимпико “.

Единственото попадение в срещата осъществя звездата на неаполитанци Лоренцо Инсиние в 20-ата минута. Италианският национал се възползва от груба неточност в отбраната на домакините и останал на чиста позиция осъществя победния гол за своя отбор. Като цяло Наполи бе по-добрият тим на терена и заслужи стигна до трите точки. От своя страна „ вълците “ изиграха неенергично първо полувреме и макар основаните положения след почивката, в последна сметка инкасираха втората си загуба от началото на шампионата – и двете на "Олимпико".

В другия забавен конфликт от през вчерашния ден първенецът Ювентус загуби като хазаин от Лацио с 1:2. Дъглас Коста даде преднина на „ бианконерите “ в 23-ата минута, само че гостите стигнаха до цялостен поврат след две попадения на Чиро Имобиле (47‘, 53‘ от дузпа).

В края на срещата торинци получиха късмет да стигнат до равенството, откакто основният съдия Паоло Мацолени отсъди дузпа в тяхна изгода, употребявайки системата за видеоповторение. С осъществяването на 11-метровия углавен удар се нагърби звездата на отбора Пауло Дибала, който обаче във втори следващ мач пропусна да се разпише от бялата точка и по този начин Юве записа първата си загуба през акцията в Калчото.

В подреждането Наполи е едноличен водач с цялостен актив от 24 точки, Ювентус е втори с 19, колкото имат Лацио и Интер. Рома е на петата позиция с 15 пункта и мач по-малко. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР