Наполи победи Лайпциг с 2:0 като гост в мач-реванш от

...
Наполи победи Лайпциг с 2:0 като гост в мач-реванш от
Коментари Харесай

"Лайпциг" потрепери, но отстрани "Наполи" в Лига Европа

" Наполи " победи " Лайпциг " с 2:0 като посетител в мач-реванш от 1/16-финалите в Лига Европа. Немците обаче не престават напред в шампионата, откакто се постановиха в първата среща на " Сан Паоло " с 3:1 и с помощта на гол повече в профил италианския гранд.

Наставникът на " адзурите " Маурицио Сари още веднъж беше направил няколко промени, само че все пак гостите стартираха по-добре и Хамшик пропусна още в 11-та минута. В 14-та пък беше единствената заплаха пред Пепе Рейна, когато Тонели отклони топката и за малко да си вкара автогол, само че топката срещна напречната греда. В играта и на двата тима нямаше кой знае какъв брой футболни достолепия, само че " Наполи " въпреки всичко опитваше да основава положения пред вратата на противника. В 31-та минута поредно пропуснаха Мертенс и Хамшик. Минута по-късно обаче италианският исполин откри резултата. Страхотна офанзива, минала през Хамшик, Мертенс и Инсиние, приключи с гол след добавка на Зиелински.

След почивката двата тима като че ли просто чакаха последния съдийски сигнал, само че в 86-та минута Кайехон центрира от дясно, Лаймер проспа обстановката и беше изпреварен от Инсиние, който напави 2:0. Домакините потрепериха до края на мача, само че в последна сметка устискаха загуба единствено с 0:2.

Така в последна сметка след 3:3 общ резултата от двата мача и гол повече на непознат терен напред към 1?8-финалите в Лига Европа продължава " Лайпциг ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР