Наполи победи Лацио в изключително драматичен мач от турнира за

...
Наполи победи Лацио в изключително драматичен мач от турнира за
Коментари Харесай

Наполи изхвърли Лацио от турнира за Купата на Италия

Наполи победи Лацио в извънредно трагичен мач от шампионата за Купата на Италия. Двубоят приключи с минималното 1:0 за домакините, които по този метод си осигуриха присъединяване на 1/2-финалите на шампионата. Мачът бе изпълнен с невероятни осъществявания, като ще се запомни с изключение на с триумфа на неаполитанците, също и с два червени картона, три греди и една изпусната дузпа, предава Dsport.bg.

Домакините от Наполи започнаха стремително мача, като поведоха в резултата още във втората минута. Лоренцо Инсиние нахлу в наказателното поле от лявото крило, финтира няколко бранители на римляните и с удар отблизо разстояние прати топката в мрежата на гостите. Само 6 минути по-късно обаче Лацио получи право да извърши дузпа, откакто футболист на неаполитанците извърши нарушаване против Кайседо в наказателното поле. Зад топката застана голмайсторът на " орлите " Чиро Имобиле, само че ударът му бе доста неакуратен и мина над напречната греда. В 19-ата минута Наполи остана с човек по-малко, откакто Елсид Хисай бе изпъден за втори жълт картон. В 25-ата пък Лукас Лейва бе пратен под душовете с пряк червен картон. Халфът игра доста жестоко против Жиелински, след което бурно оспорваше решението на рефера и бе изпъден.

След почивката двата тима продължиха да държат високо движение, като още в 51-ата минута Лацио бе покрай изравнителен гол. Ударът на Имобиле от границата на наказателното поле обаче бе отразен от Оспина. В 71-ата домакините можеха да поведат с 2:0, само че ударът на Аркадиуш Милик срещна десния непряк дирек. Малко преди края на срещата още веднъж Имобиле бе покрай това да изравни за Лацио. Нападателят се оказа самичък на границата на наказателното поле и стреля доста мощно, само че ударът му срещна гредата. Само 120 секунди по-късно Марио Руи от Наполи нацели дясната греда на Стракоша със мощен удар от далечно разстояние. В заключителните минути на мача Лацио стигна до изравнителен гол, само че той бе вярно анулиран поради засада.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР