Наполи няма да реализира намерението си да привлече офанзивният халф

...
Наполи няма да реализира намерението си да привлече офанзивният халф
Коментари Харесай

Наполи ще трябва да почака за ас на Сасуоло

Наполи няма да осъществя желанието си да притегли офанзивният халф Матео Политано от Сасуоло през януари. От клуба, чиято благосъстоятелност е италианският техничар, са били безапелационни, че ще обмислят сходна оферта чак след края на сезона.

Наполи с неочакван трансфер, купи таран

През лятото „ неровердите” изгубиха двама съществени футболисти като Грегоар Дефрел и Лоренцо Пелегрини (и двамата отишли в Рома), както и треньора си Еузебио Ди Франческо. Събитията доведоха до логически спад в резултатите и все още отборът от „ Мапей Стейдиъм” води борба във втората половина на таблицата.

24-годишният Политано е един от дребното светли лъчове за Сасуоло през този сезон, въпреки и да има единствено 3 гола в 19 мача. Реално той и капитанът Доменико Берарди са главните движещи сили в офанзивата и възможната му продажба на зимния прозорец би могла да докара до пагубни последствия.

Наполи ще пазари и от Украйна

По тази причина „ неровердите” показаха ясно своята позиция. „ Матео е доста значим футблист, а философията на Сасуоло постоянно е била да не се лишава от най-ценните си играчи по средата на сезона”, разяснява изпълнителният шеф Джовани Карневали.

„ Ще мислим върху всички предложения през лятото, само че към този момент той остава тук, където му е мястото”, добави шефът на Сасуоло.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР