Наполи не успя да направи реванша с Арсенал от 1/4-финалите

...
Наполи не успя да направи реванша с Арсенал от 1/4-финалите
Коментари Харесай

Анчелоти: След гола на Арсенал всичко приключи

Наполи не съумя да направи реванша с Арсенал от 1/4-финалите на Лига Европа забавен. Гол още преди почивката на Александре Лаказет значително реши нещата в интерес на британския отбор. Това означи в изявлението си след дуела и наставникът на домакините Карло Анчелоти.

“Мач действително имаше до 30-ата минута. Трябваше да се възползваме от най-малко един от двата ранни шанса, които имахме. В такива срещи не можеш да си позволиш да пропиляваш ситуациите с лека ръка. След като Арсенал поведе, стана невероятно да разчитаме на поврат и футболистите се сринаха”, призна Анчелоти.

“На моменти ни липсва организация, също така сме предвидими в офанзива, а и не осъществяваме огромна част от ситуациите, които сътворяваме. Не сме в най-хубавата си форма и сме надалеч от равнището, което показахме против Ливърпул и Пари Сен Жермен в Шампионската лига. Сега би трябвало да мислим по какъв начин да приключим втори в Серия “А”. Само Ювентус от италианските клубове може да се мери с най-хубавите в Европа. Изненадан съм, че отпаднаха толкоз рано, само че през идващия сезон ще е различно”, разяснява Анчелоти.

“Нашата цел е последователно да се развиваме като тим, да влагаме в млади футболисти и да им помогнем да прогресират. Например, Алекс Мерет позволи неточност през днешния ден, само че той е доста надарен и за него такива мачове са скъп опит. Имам поддръжката на клуба и мисля, че през идващия сезон ще сме по-силни. Критиките? Свикнал съм с тях и не ме притесняват”, добави наставникът на Наполи. Лига Европа 1/4 кръг, четвъртък 18 април  Наполи 0:1краен резулат  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР