Наполи и Милан се изправят един срещу друг в реванш

...
Наполи и Милан се изправят един срещу друг в реванш
Коментари Харесай

Наполи е способен на обрат в сблъсъка с Милан

Наполи и Милан се изправят един против различен в реванш от четвъртфиналите на Шампионска лига. Двубоят на " Диего Армандо Марадона " е през днешния ден от 22:00 часа. " Росонерите " имат задатък от 1:0 след домакинска победа преди седмица. 

Само триумф през днешния ден може да класира южняците на полуфинал в шампионата, като възможен подобен ще бъде първи в историята на клуба. " Адзурите " позволиха две загуби от " Дявола " през този месец, като първото беше с 0:4 в Неапол за състезание. Тази вечер те ще търсят първи домашен триумф над този противник от август 2018 година насам.

Добрата вест за треньора на Наполи Лучано Спалети е, че ще може да разчита на голмайстора на тима Виктор Осимен. Очакванията към Хвича Кварацхелия също са доста огромни, като от двамата ще се чака да пратят тима в идващия стадий от шампионата. Аут заради санкции са Ким Мин-Джае и Андре-Франк Замбо Ангиса. 

може и да разполагат с преднина след домакинската си победа, само че са наясно, че ги чака доста тежка аудиенция. " Росонерите " бяха в сходна позиция и на осминафиналите, когато победиха Тотнъм с 1:0 вкъщи, а в Лондон удържаха 0:0. 

Историята е на страната на миланския гранд, който до момента няма нито една загуба в шестте си дуела с италиански противник в ШЛ, в които е записал три победи и три равенства.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР