Наполи и Милан не се победиха и направиха зрелищно равенство

...
Наполи и Милан не се победиха и направиха зрелищно равенство
Коментари Харесай

Зрелищно равенство между Наполи и Милан на Сан Паоло

Наполи и Милан не се победиха и направиха зрелищно тъждество 2:2 на стадион „ Сан Паоло “. „ Росонерите “ поведоха посредством Тео Ернандес, само че домакините съумяха да извърнат резултата с голова на Джовани Ди Лоренцо и Дрис Мертенс. Малко преди края на дуела Франк Кесие изравни от дузпа. Гостите приключиха мача в понижен състав, откакто Алексис Салемакерс получи два жълти картона в границите на три минути.

Мачът стартира равностойно, като първата огромна опция за гол беше за Наполи. В 14-ата минута Дрис Мертенс направи страховит пробив и насочи рисков удар, който обаче беше избавен от Джанлуиджи Донарума.

В 20-ата минута Милан поведе. Анте Ребич центрира, след което Тео Ернандес заби неспасяемо топката в мрежата от въздуха.

В 34-ата минута Донарума не съумя да улови топката при осъществяване на директен свободен удар, а Ди Лоренцо беше наоколо, с цел да добута топката зад голлинията. Последваха пропуски на Марио Руй и Фабиан Руис.
В 60-ата минута обратът в мача стана цялостен, откакто Мертенс насочи удар, който мина под тялото на Донарума. Последваха два пропуща на резервата Рафаел Леао.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР