Наполи“ и Фиорентина“ завършиха 0:0 в мач от италианската Серия

...
Наполи“ и Фиорентина“ завършиха 0:0 в мач от италианската Серия
Коментари Харесай

„Наполи“ повтори грешката на конкурентите

„ Наполи “ и „ Фиорентина “ приключиха 0:0 в мач от италианската Серия „ А “. Неаполитанците на Маурицио Сари не съумяха да се възползват от нулевото рeми сред „ Интер “ и „ Ювентус “, както и от неверната стъпка на „ Рома “ против „ Киево “ – също 0:0.

„ Наполи “ са втори в класирането с 39 т. Лидер е „ Интер “ с 40, до момента в който „ Старата госпожа “ е на трето място с 38 пункта.

Шампионът „ Ювентус “ не съумя да вкара гол в дуела против „ Интер “ и чаканият с огромен интерес конфликт приключи 0:0.

Така бе спрян върха на „ Юве “ от 44 следващи мача с попадение в Серия „ А “. Във всеки един от тях торинци забиваха във вратата на противника най-малко един гол. Последният път, когато футболистите на Масимилиано Алегри не съумяха да се разпишат бе през август 2015-а против „ Удинезе “.

„ Когато си тръгваш от Торино с точка и без позволено попадение, това е добър резултат – сподели Лучано Спалети, треньор на „ Интер “. – Заслужихме този резултат и показахме, че имаме класата да бъдем на върха в класирането. В един миг изглеждаше като че ли това ни е било харизано, само че в този момент се видя, че не е по този начин. “

Снимка: Фейсбук
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР