Наполи и Барселона завършиха 1:1 в първи двубой от осминафиналната

...
Наполи и Барселона завършиха 1:1 в първи двубой от осминафиналната
Коментари Харесай

Наполи и Барселона оставиха интригата за реванша

Наполи и Барселона приключиха 1:1 в първи дуел от осминафиналната фаза в Шампионска лига. Двете попадения бяха осъществени през втората част.

Робърт Левандовски вкара за " блаугранас " в 60-та минута. Преднината на гостите обаче не търпя дълго, защото Виктор Осимен означи за 1:1 в 76-та минута. Реваншът ще се изиграе на 12 март.
 Снимка 654464
Източник:

Двубоят започва с тотална доминация на каталунците, които пропуснаха рано да открият резултата. В 7-та минута геният на испанския исполин Ямин Ямал стреля рисково, само че Алекс Мерет се регистрира с добра интервенция.

Натискът на гранда от Испания в хода на мача се ускори. В 22-та минута левият краен защитник Жоао Кансело комбинира с Робърт Левандовски в наказателното поле, полякът насочи удар, който бе отразен от Алекс Мерет. Последва и опит на Илкай Гюндоган да се разпише, но вратарят на домакините още веднъж се показа на висота.
 Снимка 654465
Източник:

Въпреки анемичното движение на игра, съставът на Шави съумя да смълчи публиката на стадион " Сан Паоло " в 60-та минута, когато Робърт Левандовски овладя подаване на Педри, след което с класно осъществяване се разписа за 1:0.

Шампионът на Италия не се пречупи и съумя да възвърне паритета в 76-та минута. Звездата на тима Виктор Осимен надви в самостоятелен конфликт с Иниго Мартинес, устреми се напред с топката, с цел да разпечата вратата на Тер Стеген.

В края на мача Барселона имаше превъзходна опция да се добере до триумфа. Илкай Гюндоган насочи фалцово топката, която мина рисково настрана от вратата на Алекс Мерет. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР