Наполи е набелязал халфа на Тотнъм Пиер-Емил Хойберг за зимната

...
Наполи е набелязал халфа на Тотнъм Пиер-Емил Хойберг за зимната
Коментари Харесай

Наполи ще поправя полузащитата с датчанин от Тотнъм

Наполи е набелязал халфа на Тотнъм Пиер-Емил Хойберг за зимната си селекция. Това разкри авторитетният трансферен специалист Джанлука Ди Марцио.

На " Диего Марадона " сигурно ще подсилят състава си през януарския трансферен прозорец. Отборът не се показва на равнището от предишния сезон, а един от проблемите наподобява е точно в халфовата линия. Клубът е пред разлъка с Елиф Елмас и ще би трябвало да му намерят заместител.

Хойберг пък не играе изключително доста след идването на Анге Постекоглу в Тотнъм и по тази причина от ден на ден се приказва, че той ще си тръгне през зимата. От началото на сезона той е взел присъединяване в 18 мача за " шпорите ", само че единствено в 4 от тях е бил титуляр.

Датчанинът обаче не е първи избор на Наполи за укрепване на полузащитата. Те избират да вземат Бубакари Сумаре от Лестър, само че той може да излезе прекомерно скъпо и тогава италианският първенец ще пренасочи напъните си към Хойберг.

В Тотнъм обаче може да срещнат конкуренция за подписа на 28-годишния халф. В последните дни той е свързван с интерес от страна на Атлетико Мадрид, Ювентус, Байерн и Фулъм.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР