Наполи даде голяма заявка за титлата с разгромната победа над

...
Наполи даде голяма заявка за титлата с разгромната победа над
Коментари Харесай

Спалети: Тази победа е послание към самите нас

Наполи даде огромна поръчка за купата с разгромната победа над Ювентус с 5:1. Тимът на Лучано Спалети направи на пух и прахуляк един от главните си противници и към този момент има задатък от 10 точки пред “бианконерите ”. 

“Прекрасна вечер! Отборът игра доста мощно и поддържаше високо движение през целия мач, а публиката сътвори невероятна атмосфера. Тези момчета знаят по какъв начин да извличат спомагателна сила от любовта на последователите. След гола на Ювентус реагирахме по верен метод, а и поддръжката от трибуните ни оказа помощ ”, показа Спалети. 

“Ким и Рахмани не се тормозят да играят изнесени с 30-40 метра напред и от време на време се постанова да гоним дълги топки зад тила на отбраната, само че това е стилът ни. Когато загубим топката, незабавно пресираме, с цел да си я върнем. Осимен е отличен нападател. Впечатлен съм от това какъв брой огромен капацитет има и нямам самообладание да видя какво ще реализира отсега нататък. Виктор не се опасява да се хвърля самоуверено в единоборствата, даже с риск да пострада ”, похвали нигерийския национал Спалети. 
 Обяснението на Алегри за разгрома в Неапол Обяснението на Алегри за разгрома в Неапол
“Тази победа е обръщение към самите нас. Всички тимове страдат против Ювентус, тъй като това е същински исполин и със серията от победи се изкачи на второто място. Преди мача си казахме, че не желаеме да сме внимателни или неуверени. Атакувахме, играхме намерено и контролирахме дуела ”, акцентира треньорът на Наполи. 

“Как ще чествам? Децата ми дойдоха от Милано и ще вечерям с тях ”, добави Спалети.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР