НАПлийкс е най-големият скандал в България на 21 век! Оставката

...
НАПлийкс е най-големият скандал в България на 21 век! Оставката
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева: И от НАПлийкс ли Горанов ще излезе сух?

НАПлийкс е най-големият скандал в България на 21 век! Оставката на финансовия министър Владислав Горанов и на изпълнителния шеф на Национална агенция за приходите Галя Димитрова дружно с целия й екип е единствено началото преди да влязат прокурорите.
Много им е елементарно да изясняват всичко с съветски хакери. Тази цифрова радиация е вследствие на систематични неточности и несвършена работа.

Обществена загадка е, че Владислав Горанов е от квотата на Делян Пеевски. Той го пази. Недосегаем е. Ако ще България да пламне от четирите си краища, Горанов е непреклонен. Всъщност, тя пламна.

Знаете ли какъв брой хора могат да бъдат рекетирани и дискредитирани с изтеклите данни?! И това е ужасно. Но най-страшното е изгорялото доверие в Държавата! Пробитата страна.

Сега щели да вършат информативен одит на Национална агенция за приходите и разбор на системата за сигурност. След дъжд качулка!

Вътрешният министър изяснява кибер-атаката с вчерашното изключително съвещание на Министерски съвет за договорката за Ф-16. А от Национална агенция за приходите изясняват, че първите опити за пробив са почнали преди 20 дни. Уточнете си версиите, въпреки всичко.

Да попитам, по какъв начин ще бъдат обезщетени данъкоплатците за приключването на данните им от сървърите на данъчните?

Владислав Горанов излезе изсъхнал от големите кавги по #АпартаментГейт и наддените милиони от партийните дотации.

И в този момент ли ще стане по този начин?

Соня Колтуклиева, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР