Напливът от мераклии да работят за „Теклас – България“ ЕАД

...
Напливът от мераклии да работят за „Теклас – България“ ЕАД
Коментари Харесай

Невиждано! Тълпа кандидат-работници за „Теклас“ блокираха Бюрото по труда във Враца /снимки/

Напливът от мераклии да работят за „ Теклас – България “ ЕАД през днешния ден блокира районната дирекция „ Бюро по труда “ във Враца, видя кореспондент на организация BulNews. Широките коридори на трудовата дирекция се оказаха тесни за претендентите и опашката от чакащи да чуят какви ще са изискванията в новия цех стигаше отвън постройката.
Представители на компанията оповестиха още предходната седмица, че благодарение на бюрото по труда ще проведат среща, на която ще бъде обяснено с детайлности какви фрагменти се търсят и ще се търсят в бъдеще, какви ще са условията към претендентите и какво оферират от „ Теклас “ на чиновниците си.
Колко от искащите ще имат опцията да чуят персонално изискванията обаче не е ясно. С всяка минала минута напрежението сред хората в коридорите на дирекцията пораства, а притиснатите един в различен като скариди от ден на ден се отдалечават от положителния звук. Много от хората се отхвърлиха от персонална среща с представителите на „ Теклас “ поради създалата се обстановка и си потеглиха.
Припомняме, че от турската компания търсят да назначат за новата си индустриална база във Враца машинни оператори и инженери. Първата поръчка за работни места от компанията е за 10 машинни оператори за произвеждане на каучукови произведения. Единствените условия към претендентите за работата са да имат приблизително обучение и мотивация за работа.
„ Теклас “ търси да назначи и машинен инженер, инженер по планове, инженер по качеството и инженер по производството. Търси се и експерт по логистика. Изискванията за заемане на позициите са висше техническо обучение, чудесно притежаване на британски и немски език, компютърна просветеност, както и предходен професионален опит. За някои от длъжностите е нужна шофьорска брошура.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР