Напитки преди лягане, които подобряват работата на черния дроб А

...
Напитки преди лягане, които подобряват работата на черния дроб А
Коментари Харесай

Напитки преди лягане за почистване на черния дроб и за отслабване

Напитки преди лягане, които усъвършенстват работата на черния дроб

А какво ще стане, в случай че ви кажем, че можете да свалите няколко кг единствено като почистите черния си дроб по време на сън? Според рецептите на националната медицина тези питиета действат вярно от един до три часа през нощта, т.е. по време на сън.

Ако използваме верните питиета преди лягане, те ще оказват помощ на черния дроб за детоксикацията.

Чай от лайка
Действието на този чай е ориентирано най-вече към работата на черния дроб. Чаят от лайка оказва помощ за пречистване на черния дроб от непотребни отрови и усъвършенства неговата работа.

Лайката има и успокояващи свойства. След претрупан ден се предлага да пиете чаша чай от лайка вечер, с цел да се отпуснете и да облекчите напрежението. Лайката също има успокоителен резултат при мускулни и ставни болки.

Ще ви трябват половин чаена лъжичка цветове от лайка и 250 мл вода. На първо място, би трябвало да кипнете водата и да добавите към нея лайката. Отварата би трябвало да се остави да престои 10 минути и по-късно да се прецеди. Пийте чая половин час преди лягане за две седмици.

Топла вода с лимонен сок
Тази напитка е потребна и за чернодробната функционалност. Напитката има диуретичен резултат.

Необходими са ви 200 мл топла вода и една чаена лъжичка лимонен сок. Пийте преди лягане в продължение на петнадесет дни.

Овесена напитка
Овесените ядки са богати на фибри, витамини и минерали, които са идеални за възстановяване на храносмилането и способстват за вярното действие на черния дроб и чревния тракт.

За да си извършите напитката ще ви би трябвало:
1 с.л. овесени ядки
1 чаша вода
1 ч.л. канела на прахуляк

Вижте още: Мариновани домати по нова рецепта – вкусни и пикантни

Накиснете овесените ядки във вода. По-добре е да извършите това заран, защото напитката би трябвало да престои за към седем часа. Вечерта към този момент можете да добавите канела и да изпиете напитката половин час преди вечеря и половин час преди лягане.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР