Напитката, която е дело на д-р Джарвис се нарича switchel

...
Напитката, която е дело на д-р Джарвис се нарича switchel
Коментари Харесай

Ябълковият Еликсир На Д-Р Джарвис Стана Истински Хит По Света. Топи Мазнините Както Нищо Друго!

Напитката, която е дело на доктор Джарвис се назовава switchel или honegar. Тук е належащо да прибавим, че сполучливото лекуване на разширени вени благодарение на ябълков оцет също е негова заслуга.

Напитката на доктор Джарвис ще помогне на хора, които са натрупали непотребните килограми не поради заболяване, и не тъй като са употребили медикаменти, чиито непряк резултат е непотребното тегло.

Днес ще ви дадем рецептата на доктор Джарвис. Тази напитка най-сетне ще ви помогне да се отървете от непотребните килограми. С нейна помощ ще се възстановява обмяната на веществата и ще подмладите вътрешните органи.

Как се прави напитката от ябълков оцет на доктор Джарвис? Ето точните съставки и рецептата малко по малко

Необходими съставки

– 1 супена лъжица вода (за предпочитане преварена, филтрирана или бутилирана) – 2 чаени лъжици естествен ябълков оцет – 1 супена лъжица мед – щипка сода за самун

ПОДГОТОВКА

1. Старателно се разбъркват всички съставки, с цел да се получи дейна газирана напитка.

2. Това е най-нежния метод да употребява ябълков оцет, който е подобаващ даже за хора с висока киселинност и проблеми със стомаха, защото содата обезврежда с оцетната киселина, само че е потребно да остане в напитката, като микроелемент.

Водата с ябълков оцет се оправя с главния проблем, който тормози всички хора, които са с наднормено тегло. Здрав състав на кръвта, естествена ставка на производството на червени кръвни кафези и циркулацията на добра кръв – това са потребните резултати от потреблението на ябълков оцет.

Може да добавите една-две супени лъжици ябълков оцет в литър, литър и половина вода, която да пиете през целия ден.

Всички хора, които са предразположени към затлъстяване имат понижена циркулация на кръв. При такива хора е допустимо да се появи анемия, нищо че сякаш имат тип на здравеняци.

Слабост, виене на свят, потене – всички тези проблеми тормозят притежателите на непотребни килограми. Ябълковият оцет ще усъвършенства положението на кръвта. Той форсира и усъвършенства процеса на храносмилането. Резултатът ще забележите след към 20-на дни.

Дозировка и банкет на ябълковия балсам на лекар Джарвис

Сместа, която се получава от съставките, изброени нагоре, се изсипва в немного огромна чаша вода. Пие се заран на гладно. Още един път се пие и вечер, преди вечеря. Не бива да се приема повече от 20 дни.

Препоръчително е по време на приема да ограничите потреблението на някои вкусни, само че нездравословни артикули. Особено потребно е да се ядат сурови моркови и ябълки, които може да добавяте в разнообразни салати. Такива промени в диетата, дружно с оцетната терапия ще дават отлични резултати!

Оцетът ще помогне за дейна обработка на въглехидратите, които ще бъдат неотложно предадени на кръвните кафези и няма да се отсрочват и складират там, където биха могло да се трансфорат в мазнини, написа " За дамата ".

Ако преминете към диета с ниско наличие на въглехидрати, използването на ябълков оцет ще бъде още по-ефективна! Загубата на тегло ще стартира постепенно и гладко, само че за сметка на това изгубеното няма да се върне още веднъж. Опитайте 20-дневната приложимост на ябълковия оцет, по този начин както я предлага лекар Джарвис. Убедени сме, че ще останете удовлетворени!
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР