Напитка срещу възпаление, която елиминира инфекциите можете да си направите

...
Напитка срещу възпаление, която елиминира инфекциите можете да си направите
Коментари Харесай

Противовъзпалителна напитка

Напитка против инфектиране, която отстрани инфекциите можете да си извършите сами вкъщи. Освен това, е доста вкусна.

Възпалението се назовава „ спокоен палач “, то постепенно и незабелязано унищожава организма ни!

То е метод за самоотбрана на организма, чиято цел е да отстрани нездравословните микроби, вируси и инфекции. То е главната причина за доста хронични болести, множеството от които стартират в червата.

Следната рецепта оказва помощ на тялото да се оправи сполучливо с зародилия проблем, като в това време задоволява вашите вкусови рецептори.

Много антични аюрведични подправки се употребяват необятно за понижаване на хроничното инфектиране и болежка. Куркумата е една от тези подправки, чиято дейна съставна част понижава възпалението и прави чудеса, когато става въпрос за лекуване на доста възпалителни положения, в това число артрит.

Комбинирането на куркума с черен пипер усилва бионаличността й с помощта на наличието на пиперин. Научно е потвърдено, че има мощни противовъзпалителни, антиоксидантни и антибактериални свойства. Черният пипер е потребен за страдащите от храносмилателни проблеми.

Джинджифилът има мощни противовъзпалителни свойства и е прелестен на усет.

Добавянето на свеж джинджифил и лимон към утринната ви вода оказва помощ за хидратиране на тялото, както и за лекуване на инфекции, неприятно храносмилане и главоболие.


Изследванията демонстрират, че той работи и като противовъзпалително средство, заради което доста хора го употребяват за лекуване на храносмилателни проблеми.

Канелата прибавя наслада на тази напитка, като обезпечава противовъзпалителни свойства, които могат да оказват помощ за елементарно унищожаване на подуването, изключително след контузия или интервенция.

Ядките и семената също са потребни за червата заради задоволително високото им наличие на мононенаситени мазнини. Ядковото мляко и маслото от ядки са по-леки за стомаха, а кашуто се смята за най-хубавият избор поради богатата и кремообразна текстура.

Ограниченият банкет на млечни артикули постоянно оказва помощ за изцеление на червата, защото млечните артикули могат да имат киселинен резултат в организма. Растителните артикули като кашуто покачват равнищата на положителния холестерол и са идеални за тези с сензитивен корем.

Тази напитка против инфектиране е идеална за възстановяване и унищожаване на храносмилателните проблеми. Всеки може да се възползва от лечебните й свойства.

Съставки:

250 мл мляко от кашу (2 супени лъжици ядки в 1 чаша пречистена вода)
1/2 ч. л. смляна куркума
щипка прясно надробен черен пипер
1/4 ч. л. настърган свеж корен от джинджифил
1/4 ч. л. смляна канела
1/4 ч. л. надробен кардамон
щипка ванилия на прахуляк
6 капки течна стевия или 6 пресни листа стевия или 1 чаена лъжичка мед

Вижте още: Индийска маска против косопад

Приготвяне:

Поставете 2 супени лъжици кашу в блендер и налейте 1 чаша пречистена вода, смелете до приемането на гладка примес. Изсипете млякото в дребна тенджера и го загрейте на междинен огън за няколко минути, без да кипва.

Добавете останалите съставки, като се изключи стевията и оставете да престои 5-10 минути.

Добавете стевия или мед.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР