Напитка срещу рак с аспержи Американският национален онкологичен институт потвърди,

...
Напитка срещу рак с аспержи Американският национален онкологичен институт потвърди,
Коментари Харесай

Напитка срещу рак. Необходими са ви само аспержи и вода

Напитка против рак с аспержи

Американският народен онкологичен институт удостовери, че аспержите съдържат най-вече глутатион, съставна част, считана за един от най-силните антиоксиданти с противораково деяние.

Аспержите са пролетно растение, прибира се сред март и май, а от време на време и до юли. Те са изключително ценени поради сочния си усет и поради питателните си субстанции.

Специалният резултат върху рака е разказан от биохимик, който е специализирал в региона на дълготрайните здравословни диети в публикация, озаглавена “Аспержи и рак ”, оповестена в броя от декември 1979 година на списанието “Cancer News ”.

Оттогава не са правени нови проучвания, които да потвърдят изказванието на този доктор.

Едва през 2009 година, едно изследване удостовери противораковия резултат на глутатиона, само че на клетъчно равнище.

Това е писмото, което се споделя години наред:

„ Преди няколко години прочетох за откритието на доктор Ричард Р. Вансал, че аспержите могат да излекуват рака. Свързах се с него и започнах да работя по този план и събрах редица позитивни здравословни случаи, някои от които ще изброя тук:

Случай 1
Човек с съвсем обезсърчителен случай на рак на лимфните възли беше изцяло имобилен. В рамките на една година от началото на лекуването с аспержи, лекарите му не можаха да открият следи от рак.

Случай 2
Успешен предприемач на 68 години с рак на пикочния мехур се лекувал от 16 години. След доста години на лекуване, в това число лъчетерапия, той стартира лекуване с аспержи. В рамките на три месеца прегледите демонстрираха, че ракът на пикочния му мехур е липсващ и бъбреците му действат обикновено.

Случай 3
Човек с рак на белия дроб: 5 март 1971 година Той бил опериран, само че ракът му бил толкоз публикуван, че не могло да бъде отхвърлен хирургически. Хирургът преди малко го бил зашил и казусът му бил разгласен за обезсърчителен. На 5 април този мъж научил за лекуването с аспержи и почнал незабавно. През август рентгенът не посочил рак.

Случай 4
Жена, която от години се бори с рак на кожата. С течение на времето заболяването прогресирала. След три месеца лекуване с аспержи, положението й доста се е подобрило и кожата й още веднъж била добре.

Същата пациентка удостовери, че е излекувала й болните си бъбреци, с която болест се бори от 1949 година. Претърпяла е 10 интервенции и даже е получила неработоспособност поради диагнозата – неизлечима болест. Изцелението го отдава на лечението с аспержи.

Не ме изненадаха и резултатите от книгата „ Елементарна медицина “ от 1854 година, написана от професор от университета в Пенсилвания, която споделя, че аспержите са употребявани като национално лекарство против камъни в бъбреците. Има даже изследвания за способността на аспержите да разтварят камъни в бъбреците.

Бих показал и други случаи, само че формалната здравна асоциация затруднява приемането на здравни досиета. Затова приканвам читателите да бъдат медиатори на тази добра вест, с цел да можем да продължим да получаваме допустимо най-вече потвърждения на излекувани пациенти, с цел да се уверят скептиците в невероятното деяние на тази рецепта.

Преди приложимост аспержите би трябвало да се сварят и намачкат на пюре. На пациента се дават 4 супени лъжици от това пюре два пъти дневно, заран и вечер.

Пюрето може да се разрежда и пие като топла или студена напитка.

В взаимозависимост от случая, може да се усили или поправя дозата съгласно потребностите, защото не може да бъде нездравословна. Първите признаци на усъвършенстване нормално се появяват след 2-4 седмици на приложимост.

Като биохимик имам вяра в остарялата сентенция: „ По-добре да се предотврати, в сравнение с да се лекува “, по тази причина с жена ми пием напитката от аспержи по време на хранене.

Разреждаме две супени лъжици пюре с вода и го изпиваме заран и вечер.

Всяка година си върша кръвни проучвания. Последният кръвен тест сподели усъвършенстване на всички изследвани детайли. Приписвам този резултат на лечението с аспержи.

Аспержите съдържат доста количество протеини, наречени хистони, за които се счита, че са дейни в процеса на растежа на клетките. Поради тези аргументи имам вяра, че може да се каже, че аспержите съдържат вещество, което назовавам регулатор на растежа на клетките, който работи против рака.

Вижте още: Домашно шоколадово руло с маскарпоне – гальовен усет

Използването на аспержи е изцяло безобидно. Никой, даже и държавното управление, не може да ви забрани да употребявате тази храна.

Американският народен онкологичен институт удостовери, че аспержите се смятат за един от най-силните антиканцерогени и антиоксиданти.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР