Напитка от целина и лимон ще ви помогне да детоксикирате

...
Напитка от целина и лимон ще ви помогне да детоксикирате
Коментари Харесай

Детокс напитка с целина

Напитка от целина и лимон ще ви помогне да детоксикирате организма си. Предотвратява отлагането на мазнини по артериите и индиректно – появяването на сърдечни болести. Това е съвършената композиция, когато става въпрос за стимулиране на храносмилането и изгаряне на мастните натрупвания.

Мазнини към талията, риск от заболяване

Учените свързват мазнините към талията с отлагането на мазнини по вътрешните органи, появяването на диабет и високото равнище на холестерол, обвързвано с редица положения като хипертония и инфаркт на миокарда.

Ето за какво е значимо да се отървем от пласта мазнини към талията освен с цел да подобрим физическата си форма, само че и с цел да минимизираме рисковете от заболяване.

Натуралната напитка от целина и лимон, е доста потребна, тъй като:

подтиква храносмиланетопомага за елиминиране на непотребната течност от цялото тялоускорява изгарянето на мазнининамалява целулитапомага за намаляване

Необходими съставки:

400 г глава целина1 кг лимони

Начин на подготвяне:

Целината се измива, след което се настъргва на едро ренде, дружно с богатата на витамини кора. Измийте лимоните, настържете кората и я прибавете към целината.

Залейте всичко с към 2 литра вода. Варете на слаб огън за 20-30 минути, след което наличието се оставя да се охлади за 5-6 часа. Към течността се прибавя прясно изцедения лимонен сок.

Разбъркайте добре, след което прецедете течността и съхранявайте в тъмна бутилка в ледник.

Употреба:

Сокът се употребява по този начин или разводнен с вода. Пийте по 100 мл, 3 пъти дневно, преди главните хранения, за 2 седмици. Ако сокът е прекомерно кисел за вас, разредете го с вода в равни пропорции.

Вижте още: Еликсир за възстановяване на здравето

Лимонов сок: има разхлабително деяние, подтиква храносмилането. Благодарение на високото наличие на витамин С, той е и мощен антиоксидант, форсира изгарянето на мазнините и понижава целулита.

Корен от целина: има диуретичен резултат, оказва помощ за премахване на непотребната вода от тъканите и за управление на апетита (веществата в кората на целина понижават апетита в дълготраен план).

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР