Написахме писмо до министъра на финансите, с което го помолихме

...
Написахме писмо до министъра на финансите, с което го помолихме
Коментари Харесай

ДПС с три въпроса до Горанов за КТБ

Написахме писмо до министъра на финансите, с което го помолихме да ни спомага с отговор на три въпроса посредством синдиците на КТБ. Това съобщи Йордан Цонев от Движение за права и свободи по време на брифинг, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Цонев разяснява претекстовете президентското несъгласие върху Закона за банковата неплатежоспособност и благодари на президента, че е изказал поддръжка за задачите на законопроекта. „ Написахме писмо до министъра на финансите, с което го помолихме да ни спомага с отговор на три въпроса посредством синдиците на КТБ, с цел да задоволим публичния интерес и да отговорим на апела на президента ”, изясни Цонев.

Първият въпрос бил какъв е описът на осъществените досега от страна на КТБ заличавания, освобождавания на уредени в интерес на банката обезпечения.

Вторият въпрос е, обвързван със листата на осъществените досега изплащания, който съдържа следните реквизити: физическо и юридическо лице, което и направило прихващането в съответната валута “, сподели Цонев.

От Движение за права и свободи питат Горанов и за броя на заведените правосъдни каузи за прихващания. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР