Написахме две напълно измислени новини, пратихме и фалшиви снимки, които

...
Написахме две напълно измислени новини, пратихме и фалшиви снимки, които
Коментари Харесай

Николай Драганов: ПИК публикува безкритично фалшиви твърдения като сериозни новини

Написахме две изцяло измислени вести, пратихме и подправени фотоси, които организация ПИК разгласява. Вкарахме всевъзможни дребни смешки, които бяха предадени безрезервно като сериозна вест. Тези потвърдено подправени материали не са свалени. Това е покруса за мен. Показва, че живеем в разнообразни светове - за тях няма никакво значение, че са написали небивалица, която ние сме обявили, че е такава.
Това съобщи пред телевизия 7/8 Николай Драганов от уеб страницата " Барикада ".

Преди няколко дни медията реши да изпрати " сигнал " с погрешна информация до осведомителна организация ПИК, в която си съчини история със упоменатия от Бойко Борисов дрон, с който президента Румен Радев следи премиера.

Информацията бе оповестена и от ПИК, а дни по-късно от " Барикада " оповестиха опита си и обявиха - информацията е подправена. Ответна реакция от медията обаче няма.

" Знаем по какъв начин работи изданието. Очакваме ответна реакция, публикации за нас. Но не са реагирали по никакъв метод за тази вест. Очаквахме да пишат, да дойдат на място, да се свържат с нас, както би трябвало да се направи, само че това не се случи ", изясни Драганов.

" Говорим за издание, което дефинира дневния ред в обществото до избрана степен. Това е издание, до което министър председателят Борисов и основният прокурор Иван Гешев изпращаха приветствени картички за рождения ден. Това е изданието, което провежда митинг в поддръжка на Гешев при избирането му за държавен обвинител ", съобщи още Драганов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР