Напет българин топли леглото на една от най-известните американски телевизионни

...
Напет българин топли леглото на една от най-известните американски телевизионни
Коментари Харесай

Българин заби звезда на TLC

Напет българин топли леглото на една от най-известните американски телевизионни водещи и риалити звезда Дарси Силва. Звездата на канала TLC има връзка с родния модел Георги Русев.

Двамата излизат от скоро, само че мацката е луда по нашенеца и не крие възприятията си. Не я стопира огромната разлика във възрастта им в нейна изгода. Тя е 13 години по-възрастна от нашенецът, който е на 32. През последните дни влюбените не стопират да се замени закачливи известия в обществените мрежи. Наричат се назовават един различен „ коте ”.  Близки на Силва споделят, че след години с несъответствуващи мъже тя най-сетне е намерила точния.

Звездата от риалитито „ Сгодена за 90 дни ” написа дълго известие на Русев във връзка рождения му ден неотдавна. „ Благодаря ти, че ме караш да се усмихвам от вътрешната страна и извън ”, приключва то.

Българинът размени в леглото на Дарси друга огромна звезда на TLC  Том Брукс. Двамата се разделиха с величествен скандал преди време и продължава да са в неприятни връзки.  Българинът от години се подвизава  зад океана. Там гради сполучлива кариера като модел. Дефилира на ревюта на куп известни дизайнери, а  за някои от тях е снимал рекламни фотосесии. Има корици на списания. Освен това е сертифициран теляк написа „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР