Напълно възможно е убийството на бизнесмена Петър Христов да е

...
Напълно възможно е убийството на бизнесмена Петър Христов да е
Коментари Харесай

Криминалист, отговарящ за най-тежките престъпления, обясни какви са разликите при убийствата в Нови Искър и това на бизнесмена Христов

Напълно допустимо е убийството на предприемача Петър Христов да е с поръчков детайл. Това разяснява криминалистът Иво Михов, отговарящ от 1998 до 2015 година за тежките закононарушения в Югозападна България в отдел „ Убийства “ в Национална работа „ Полиция “, представен от Фокус.

Той изрази мнение, че зачестилите убийства нямат общо със почналото председателство на Съвета на Европейски Съюз и изрази вяра, че това не съставлява наклонност, която не просто поврежда, а смачква облика на България на интернационалната сцена.

„ За разлика от шесторното ликвидиране, тук казусът е напълно различен – има подготовка, има по-голям обсег на версиите, които би било належащо сътрудниците да изградят. Той е предприемач, който се е занимавал с доста неща, а също така е бил добродетелeн, донор, човечен и хората би трябвало да му бъдат признателни.

Сигурен съм, че сътрудниците ще положат много старания, с цел да уточняват съответните версии по случая. Силно се надявам това да не е началото на наклонност. Надявам се казусът да бъде оголен допустимо най-бързо “, сподели още Иво Михов.

Криминалистът разяснява и шесторното ликвидиране в Нови Искър като изрично отхвърли то да е нещо друго, с изключение на закононарушение с битов детайл, в резултат на любовен триъгълник. Той бе първият и единствен, планувал, че търсеният Росен Ангелов ще бъде открит самоубил се, нещо за което първо БЛИЦ заяви .

Иво Михов не показа мнението, все по-често срещано в обществените медии, че от Министерство на вътрешните работи са намерели „ комфортен самоубиец “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР