Напълно възможно е пожарът, който уби десетки хора в Гърция,

...
Напълно възможно е пожарът, който уби десетки хора в Гърция,
Коментари Харесай

Възможно е огненият ад в Гърция да е бил предизвикан умишлено

Напълно допустимо е пожарът, който умъртви десетки хора в Гърция, да е разпален съзнателно. Това стана ясно от публично изказване на гръцкия министър на публичния ред Никос Токас.

Според думите на Токас, управляващите в Гърция са създали разбор на сателитни фотоси, както и инспекции на терен, които подсказват тъкмо тази ужасяваща версия. Припомняме, че към този момент излезе информация за четирима задържани мъже на възраст сред 22 и 26 години, тъкмо по отношение на огнената буря.
Големият пожар потегли от три огнища, като едното беше на процедура проспано от гръцките управляващи и тъкмо то се оказа смъртоносно. От него пострада най-много градчето Мати, което беше напълно изпепелено. Точно там, в региона на Мати, е имало " подозрителна интензивност ", по думите на Токас, представени от Kathimerini. Министърът добави и, че е подал оставка, само че гръцкият министър председател Алексис Ципрас не я е приел.
Същевременно водачът на съдружния сътрудник на Ципрас - Панос Каменос, хвърли виновността за нещастието на предходни ръководства. Каменос сподели пред BBC, че " болшинството " от парцели, които пострадаха по брега на Атика, били противозаконни и са строени без да се съблюдават разпоредбите. А министърът на благоустройството Христос Спицис разгласи, че стартира инспекция на разрешителните на всички парцели по крайбрежието на Атика.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР