Напълно реално е в следващите месеци да се стигне до

...
Напълно реално е в следващите месеци да се стигне до
Коментари Харесай

Министърът на отбраната на САЩ: Путин действително може да използва ядрено оръжие

Напълно действително е в идващите месеци да се стигне до първата нуклеарната война в историята на човечеството.

Независимо от това какво ще направи съветският президент Владимир Путин, министърът на защитата Лойд Остин съобщи, че Съединените щати няма да изоставят Украйна.

Министърът на защитата Лойд Остин съобщи, че чака президентът Владимир Путин да продължи да загатва, че може да употребява нуклеарни оръжия във войната на Русия с Украйна - и че е допустимо фактически да го направи.

" Няма надзор върху господин Путин ", сподели Остин в изявление за CNN, излъчено в тази заран. " Точно както взе безотговорното решение да нахлуе в Украйна, знаете ли, той може да вземе друго решение. Но сега не виждам нищо, което да ме накара да имам вяра, че е взел такова решение ", съобщи България он ер.

През последните дни Путин качи залозите във войната, като организира гласувания в поддръжка на анексирането в елементи от Украйна, които Русия е окупирала, а по-късно анексира тези четири района макар интернационалния митинг против дейностите му. Сега Русия може да твърди, че Украйна нахлува в съветска територия, в случай че се опита да си върне тези земи. В петък Путин съобщи, че ще обмисли потреблението на " всички налични средства " в отбрана на своята нация.

В речта си в неделя в предаването " Fareed Zakaria GPS " Остин съобщи: Това е противозаконна рекламация. Това е безконтролно изказване това дрънчене на нуклеарни оръжия не е нещо, което бихме очаквали да чуем от водачи на огромни страни с капацитет ".

Украинският президент Володимир Зеленски даде обещание " доста корав " отговор на съветските анексии. В петък вечерта той съобщи: " Трябва да освободим цялата си земя ".

Остин съобщи, че силите на Зеленски са се сражавали доста добре и той чака те да продължат да се пробват да си върнат завладените земи. " Мисля, че украинците изумиха света във връзка с способността си да се борят, способността си да демонстрират самодейност, ангажираността си със отбраната на своята народна власт ", сподели той пред Закария, " и тази подготвеност за битка сплоти интернационалната общественост в напъните ѝ да им помогне да получат помощ за сигурност, с цел да могат да продължат да се борят ".

Независимо от това какво ще направи Путин по-нататък, Остин съобщи, че Съединените щати няма да изоставят Украйна, написа БГНЕС. 

" Ще продължим да поддържаме украинците, както чухте да споделя нашият президент, толкоз дълго, колкото е належащо ", сподели Остин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР