Напълно подкрепяме работата на разследващите и настояваме всички доказано виновни

Напълно подкрепяме работата на разследващите и настояваме всички доказано виновни ...

ВМРО за спецакцията в ДАБЧ: Подкрепяме действията на разследващите.


Напълно подкрепяме работата на разследващите и настояваме всички доказано виновни лица да получат възможно най-тежките наказания, предвидени в българското законодателство, заявиха от ВМРО във връзка с появилата се информация за акция на Специализираната прокуратура в Държавната агенция за българите в чужбина и последвалите арести на лица заради съмнения в участие в корупционни схеми.

Нашата политика винаги е била в подкрепа на това всеки етнически българин, независимо от това къде живее, да има право да получи българско гражданство. Ако някой служител си е позволил да злоупотребява със служебното си положение и да нарушава правилата за работа на Агенцията и законите на страната, той трябва да понесе последиците за това.

Председателят на ДАБЧ не е член на нито една от партиите в коалицията "Обединени патриоти - НФСБ, Атака и ВМРО". Той е лидер на гражданското движение "БГ патриот", допълват още от ВМРО.

Арестуваха няколко човека за подкупи в Държавната агенция за българите в чужбина Виж още Арестуваха няколко човека за подкупи в Държавната агенция за българите в чужбина

Източник: dir.bg