Напълно подкрепяме отварянето на търговските центрове в България и бихме

...
Напълно подкрепяме отварянето на търговските центрове в България и бихме
Коментари Харесай

Сердика център: Имаме план за допълнителни мерки за сигурност при отваряне

Напълно поддържаме отварянето на комерсиалните центрове в България и бихме желали да благодарим на българското държавно управление за навременните и ефикасни решения и ограничения за сигурност. Това се споделя в мнение на NEPI ROCKASTLE по отношение на възобновяването на активността на комерсиалните центрове в България.

От компанията допълват, че във връзка с моловете им в България Serdika Center и Paradise Center са подхванати всички нужни защитни ограничения и те са подготвени да възобновят активност.

" На база опита ни с комерсиалните ни центрове в Полша и Литва, които отвориха порти още при започване на месеца, имаме вяра, че имаме нужния опит, с цел да възстановим комерсиалната активност в двата центъра директно след съответното решение от страна на управляващите, с които сме в непрекъснат контакт. В допълнение, разработихме и проект за спомагателни ограничения за сигурност, които ще въведем незабавно щом моловете възобновят активността си ", пишат още от NEPI ROCKASTLE.

Основни цели на проекта са да се обезпечи обществена отдалеченост и непрекъсната стерилизация на комерсиалните центрове.

" Сигурността на нашите клиенти и чиновници е извънредно значима. Ето за какво още в самото начало на пандемията предприехме изключителни ограничения за дезин-фекция и хигиена във всички зони с натоварен трафик. Увеличихме честотата на процесите на разчистване и стерилизация в нашите търговски центрове, осо-бено в чувствителни зони, като входове на центровете, тоалетни, зони за хранене, асансьори или ескалатори. Поставихме дозатори с дезинфектанти в тези зони и засилихме естествената вентилация на комерсиалните центрове. На екрани-те в центровете и в тоалетните са оповестени известия за предварителна защита и информация, с цел да се увеличи информираността на посетителите за методите за попречване на инфекции, които се споделят посредством всички наши информационни канали, като по този метод клиентите се образоват в допълнение относ-но отговорно държание.

След цялостното обновяване на активността ни комерсиалният център ще продължи да се дезинфекцира всекидневно с изключително внимание към всички места с натоварен трафик ".

В моловете ще се изисква наложителното носене на маски от всички клиенти и чиновници.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР