Напълно неоснователни са критиките на г-н Гергов относно правото на

...
Напълно неоснователни са критиките на г-н Гергов относно правото на
Коментари Харесай

Христо Проданов: БСП трябва да продължи да се разграничава от ГЕРБ и мафиотския модел на управление


Напълно неоснователни са рецензиите на господин Гергов по отношение на правото на Корнелия Нинова да уточни собствен заместител. В разпоредбите е записано, че в случай че ръководителят е настоящ ръководител все още на избора, то той показва някой от заместниците му да извършва функционалностите, до момента в който е в предизборна акция.Това съобщи заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Христо Проданов пред БНР.

По мотив напрежението в партията, социалистът изясни, че има към 10 индивида в Националния съвет на Българска социалистическа партия, които постоянно са срещу, каквото и да се случи. Затова тъкмо в този момент е моментът, в който те могат да се явят пред цялата партия като претенденти за ръководител на общ избор, и в случай че са в действителност прави, то те ще бъдат определени от членовете на партията. Тогава ще организират политиката, която считат за вярна, разяснява той.

Всеки от претендентите има право да изложи визията си за това по какъв начин вижда развиването на партията. Моето персонално мнение е, че Българска социалистическа партия изрично би трябвало да продължи да се разграничава от ГЕРБ и мафиотския модел, който ръководи страната, и да работи за едно по-различно развиване на България. Демокрация и ръководство в ръцете на хората, и работа в интерес на хората, а не в интерес на избрана група олигарси, които с помощта на тесните си връзки с държавното ръководство в последните години, заемайки публични поръчки и облагодетелствайки се по доста способи, забогатяха на гърба на българските жители, изясни Проданов.

Предполагам че ще има още няколко кандидатури за ръководител. Който има предпочитание, е добре пристигнал да се съобщи. Това беше замисълът на този вътрешнопартиен избор - всеки, който има предпочитание и друго виждане от това на настоящето управление, да се съобщи. На 12-ти септември чакаме една сериозна готовност и членовете на партията да дефинират своя водач, сподели още депутатът от Българска социалистическа партия.

Относно идната конференция на ГЕРБ, социалистът съобщи, че това е следващата стъпка на суматоха - министър-председателят да резервира властта си още няколко месеца. Той подхваща безредни дейности. Най-ключовият въпрос сега е оставка на това държавно управление. Парламентът е настройка на математическото болшинство, получено на изборите преди три години и половина. Днес политическата конюнктура е доста по-различна, и заради тази причина Българска социалистическа партия желае нови избори, на които да стане ясна настоящата политическа конюнктура. Ние сме единствената съпротива, всички други са в днешното национално заседание са креатури на ГЕРБ и Движение за права и свободи, заключи той.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР