Напълно неочаквано, дори по никое време, когато сякаш вече всички

...
Напълно неочаквано, дори по никое време, когато сякаш вече всички
Коментари Харесай

3-те зодии, които ще срещнат ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ в края на тази година

Напълно ненадейно, даже късно, когато като че ли към този момент всички опити да се влюбите са се изчерпали и може би към този момент нямате същия огън и възторг да разкриете душата и сърцето си… Точно тогава, когато към този момент планирате идните месеци и сте на напълно друга вълна, чудото ще се случи…
Голямата обич е единствената обич, която всеки заслужава. Ето кои са зодиите, които напълно скоро ще срещнат своята сродна душа!
Близнаци
Скоро сте завършили дълга връзка и не се чувствате подготвени към момента за нова обич. Много значим и забавен за вас човек се появява на хоризонта! Не го отблъсквайте, тъй като той има задача да ви направи щастливи и ще се окаже доста по-голям в сравнение с вие смятате. Не е наложително да стартирате връзка в този момент и незабавно, само че дайте късмет и на себе, на любовта и на верния човек да ви обича.Той ще ви потвърди, че е вашата сродна душа.
4-те зодии, които ще се ВЛЮБЯТ до края на лято 2019
Везни
От много време ви се желае да усетите до себе си значим и сериозен човек, на който можете да разчитате. В последни месеци и интервали връзките, в които се впускате не ви носят удовлетворението, което търсите. Това ви придава отегчителен тип и ви кара да се чувствате комплицирани. Възлагали сте доста очаквания на хора, които са се оказали огромни разочарования.
Звездите обаче са ви подготвили специфична изненада тъкмо в края на тази година. Всъщност тя ще се окаже щастлива и сполучлива за вас, макар компликациите. Голямата обич ще бъде до вас и ще ви подари в романтика, пристрастеност и смисъл.
КОЯ Е ТРЕТАТА ЗОДИЯ НАУЧЕТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР