Напълно неадекватно се държа Лора Караджова, след като свали маската

...
Напълно неадекватно се държа Лора Караджова, след като свали маската
Коментари Харесай

Излагация за Лора Караждова в Маскираният певец - зрителите питат дали е пияна

Напълно несъответстващо се държа Лора Караджова, откакто смъкна маската си на Перлата в " Маскираният артист ". Тя не можа да върже две фрази на сцената и даже на елементарен въпрос като дали звездният й татко е знаел, че тя взе участие в " Маскираният артист ", Караджова изглеждаше очевидно объркана.

Тя обаче очевидно се зарадва, когато видя подаръка - бутилка просеко и възкликна: " Слава богу ".

Зрителите бяха безапелационни, че тя е или пияна или дрогирана, или и двете.

" Честно да кажа, мъчително ми стана и за нея, и за децата й, и за родителите й. Алкохол ли е, опиати ли са, това е пъкъл! Да не се случва на никой, че по никакъв начин не е смешно, хората с години се мъчат да излязат от този пъкъл и за жалост доста не съумяват, а най-вече страдат фамилиите им. Може пък това присъединяване да е било вяра за всичките й близки да я стимулират да се оправи с проблемите си ", написа зрителка.
свързани новини22641на 22.10.2021
" Неадекватно държание. Или пияна или надрусана. Пълна излагация в народен ефир да се появяваш в това положение ", написа друга.

Караджова не за първи път се демонстрира много почерпена в телевизионно предаване. В " Черешката на тортата " преди три години, тя вместо да готви, се наливаше с ракия, напомня " Хотнюз ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР