Напълно готов е ремонтираният подлез на улица Гладстон в центъра

...
Напълно готов е ремонтираният подлез на улица Гладстон в центъра
Коментари Харесай

Завърши ремонтът на подлеза под Централна поща в Пловдив

Напълно подготвен е ремонтираният подлез на улица " Гладстон " в центъра на Пловдив. Очаква се той да бъде открит публично на следващия ден от кмета на града Иван Тотев.

Подлезът е подготвен за стартиране на придвижването по него. Изцяло преасфалтиран е, сложена е нова хидроизолация, нови фуги, ремонтиран е парапетът, инсталирани са отводнители, а корозиралата арматура е почистена до искра. Подлезът е с напълно ново осветяване и е измит от графитите.

Вече е положена и пътната маркировка – както тази на пътните платна, по този начин и специфичната, с която се отбелязват спирките и бус лентите. Предполага се, че градският превоз няма да бъде пуснат още от на следващия ден по „ Гладстон “, само че улицата ще е отворена за придвижване за коли.
Припомняме, че ремонтът на подлеза под Централна поща стартира през август предходната година, като трябваше да завърши до Нова година. Впоследствие срокът бе продължен, защото се оказа, че реконструкцията ще отнеме повече време. Строителите откриха недостатъци по паната, с които е облицован подлезът и това наложи замяна на част от тях.

Съоръжението не бе ремонтирано от откриването му преди повече от 30 години. С отварянето за придвижване на улица „ Гладстон “ завършва последната съществена пътна артерия, която бе в ремонт в Пловдив.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР