Напълно е възможно да се стигне до протести на джипита,

...
Напълно е възможно да се стигне до протести на джипита,
Коментари Харесай

Джипитата на протест, ако държавата не вземе мерки

Напълно е допустимо да се стигне до митинги на джипита, в случай че продължи  негативното отношение на страната към тях. Това съобщи доктор Александър Калайджиев, ръководител на Сдружението на общопрактикуващите лекари в Пловдив.

Коментарът му бе във връзка забавянето на парите на персоналните лекари за пенсионерите. Джипитата все  не са получили разликата в потребителската такса за декември и януари. Според нормативната база потребителската такса за пенсионерите при персоналните лекари е закрепена на един лев. Разликата до 2.90 се поема от страната. Тя обаче постоянно се бави от Министерството на здравеопазването. 

" Проблемът, за който приказваме се влачи с годините и забавянията не престават. Това е показателно за отношението на Министерството на здравеопазването и Здравната каса към общопрактикуващите лекари. Провели сме толкоз срещи с техни представители, само че, в случай че би трябвало да бъда почтен с една стена по-лесно ще се разберем, в сравнение с с тях и нито един наш проблем не намира решение. Положението в доболничната помощ се утежнява и, в случай че не се вземат ограничения, ще се стигне до митинги ", безапелационен бе доктор Александър Калайджиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР