Напълно е изгорял един склад в завод Динамо“ в Сливен,

...
Напълно е изгорял един склад в завод Динамо“ в Сливен,
Коментари Харесай

Склад в завод Динамо“ в Сливен e изгорял напълно, други два са с частични поражения

Напълно е изгорен един склад в цех „ Динамо “ в Сливен, а още два са с частични провали от пожара, разразил се тази нощ, заяви шефът на Регионалната дирекция на пожарна сигурност и отбрана на популацията комисар Владимир Демирев. Пожарът в Топлоелектрическа централа - Сливен също е овладян. Няма потърпевши и при двата пожара.  Според комисар Демирев повода и за двата пожара евентуално е искра от околните електропроводи, породена от мощния вятър.

На сутринта пожарът в Топлофикация е стеснен от всички страни. Направени са бариери от пясък и пръст, тъй че да не се популяризира. Охранява се. В непосредственост няма постройки, които биха могли да се възпламенят, както и някакви други горивни материали.

В цех Динамо обстановката е наложила помощ, посредством Главния действен център на Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “:

" В Динамо също нещата успяхме да ги унищожаваме. Имаме също един дежурен екип. Там обстановката беше много по-сериозна. Наложи се да изпратим пет автомобила от Сливен. Събрахме спомагателен персонален състав от службата, един автомобил от Нова Загора и помощ получихме от сътрудниците от Ямбол ".

Около складовете са изгорели 11 дка сухи треви и шубраци. За последното денонощие са премахнати 22 пожара, сподели още комисар Демирев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР