Напълно безплатният фестивал ще се проведе на входа, на Морската

...
Напълно безплатният фестивал ще се проведе на входа, на Морската
Коментари Харесай

One Love Tour залива с незабравими емоции морето

Напълно безплатният фестивал ще се организира на входа, на Морската градина и ще изненада посетителите с друга стратегия за вечерния концерт. Освен звездите на България и Република Северна Македония – Графа, Слаткаристика и Next Time, на сцената ще се качат Стефан Вълдобрев и нормалните обвинени. Стартът е поверен на млади гении, със сериозна поръчка в музикалната кариера. За край, са готови дуетите сред българските и македонските реализатори, които предизвикваха голям интерес и към този момент покоряват класациите.



Само седмица, след старта на Фермата, посетителите на фестивала, ще имат опцията, да вземат участие в спонтанната „ Арена на Дуелите “. Малки и огромни ще премерят силите си, както по сред си, по този начин й против участници от предходните сезони на най-гледания риалити формат. Димитър Господинов е подготвил игри съобразени с всички възрасти, като част от тях ще забележим в новия сезон.



Водени от концепцията да се възродят и запазят традициите, на входа на Морската градина, ще бъде ситуирана „ Алея на занаятите “. Тя се осъществя със съдействието на Регионален център София – ЮНЕСКО. На нея, гостите на фестивала, ще се срещнат от близко с присъщите за района, локални обичаи и занаяти. Ще се потопят в магията на античното, пъстро и живо завещание, което сме опазили и съхранили до през днешния ден.



На 7 септември, One Love Tour беше в гр. Бургас и остави незабравими мемоари на хилядите поданици и посетители на града, участвали на невероятната страст наречена „ Една Любов “. Специален посетител – реализатор беше именитият Орлин Горанов, с който в един глас пяха разнообразни генерации, а същинска сензация измежду младежите провокира, атрактивната DARA. Часове наред, деца и възрастни интензивно се включваха в игрите от Фермата и се снимаха с участниците от предаването. В „ Арена на дуелите “ се включи и шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова.



На 14 септември, на входа на Морската градина, в гр. Варна, Ви чака незабравимо преживяване изпълнено с страсти, носещо посланието за любовта. Заповядайте на One Love Tour, да се забавляваме дружно! Входът е свободен!
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР