Нападнатият от акула в Египет чешки турист е загинал пред

...
Нападнатият от акула в Египет чешки турист е загинал пред
Коментари Харесай

Вледеняващи кръвта подробности за смъртта на чеха, изяден от акула в Египет

Нападнатият от акула в Египет чешки екскурзиант е умрял пред очите на брачната половинка си. Това разкрива кметът на курорта Марса Алам Атеф Вагди. 

42-годишният чех е атакуван сега, в който е влезнал в морето, скачайки от пристан. Съпругата му се е канела също да влезе с него, само че се е забавила за секунди и по този начин е съумяла да се избави. 



Тя гледала по какъв начин акулата атакува мъжа й и пищяла в несвяст, след което припаднала, описват очевидци, написа Блиц. 

Египетските експерти нямат пояснение по какъв начин и за какво се е стигнало до нахлуване на акула в този регион. " Тук не сме привикнали на това и е мистерия за какво се е появила. В момента двама учени океанолози от Кайро изследват какво тъкмо се е случило ", разкрива Атеф Вагди.

Окървавеното тяло на чешкия екскурзиант било открито на плажа пред хотела. Свидетели разкриват, че акулата го е захапала и потопила на дъното, след което окървавеният мъртвец е изплувал. Според първичния оглед екскурзиантът е починал още с първото захапване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР