Нападнатият и псуван от Кирил Добрев председател на БСП район

...
Нападнатият и псуван от Кирил Добрев председател на БСП район
Коментари Харесай

Евгений Белий съди налетелия го с юмруци Кирил Добрев

 Нападнатият и псуван от Кирил Добрев ръководител на Българска социалистическа партия регион " Красна поляна " в София – Евгений Белий, е завел наказателно дело за похищението против него, твърди чудесно осведомен източник, разполагащ с копие от тъжбата.

Белий търси отмъщение за унижението от Добрев по Наказателния кодекс за нанесена обществено засегнатост на длъжностно лице - представител на обществеността във връзка осъществяване на службата му.

Скандалът се развихри в края на юни в партийната централа на социалистическата партия, в която един от главните кандидати за председателския пост в Българска социалистическа партия Кирил Добрев показал експанзия, грубиянщина и вулгарно отношение към своя съпартиец. Изтекоха и фрагменти от eкшъна.

Свидетели описаха, че случката станала след извършена оперативка на организационния отдел на " Позитано " 20, когато зам.-председателят на партията Кирил Добрев, излизайки в коридора, скочил на пердах против Белий - псувайки и заплашвайки го. Всичко това било записано на камерата в коридора на 3-тия етаж на " Позитано " 20. На унизителните обиди и надменно държание от страна на Добрев станали очевидци повече от 10 чиновници в орготдела.

" В наличието на другите ми сътрудници Добрев изкрещя, че ще ми е.е @у@ката майна и че той е направил това, което майка ми не е направила за мен ", описа тогава Евгений Бели.

Случаят закупи известност и провокира същински ужас в средите на социалистите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР