Нападнат от опасно куче - така читател на Plovdiv24.bg започва

...
Нападнат от опасно куче - така читател на Plovdiv24.bg започва
Коментари Харесай

Пловдивчанин излезе да разхожда кучето си, но преживя истински ужас!

Нападнат от рисково куче - по този начин четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до нашата медия. И продължава: "Здравейте! Казвам се Петър Цветанов и съм притежател на едно малко двегодишно куче, което в неделя вечерта моят съквартирант Мариан Сечков разхождаше в "Смирненски " сред бул. "Копривщица " и бул. "Свобода ". Двамата бяха нападнати от друго куче немска овчарка, която е нападателна и още повече водено от стара жена, която няма по какъв начин да го удържи при сходни случаи като този. 
Възрастната жена се загледала в строящите се блокове, когато немската овчарка вижда дребния Херо, дърпа и бяга от дамата "водач " и нападна двамата. Херо захапан за корема с дълбока прободна рана, Мариан ухапан по ръката. Минувач се притичва на помощ и ги избавя, а собственичката бяга от мястото дружно с агресивното си куче.
Подаден беше незабавно сигнал на номер 112, където полицията стартира да търси дамата лидер на атакуващото куче, придружавана най-вероятно от внука си. Спешна помощ се отзова бързо и екип беше изпратен на мястото за обзор на нападнатото момче. Изпращам фотоси на Херо със следи от кръв и какъв е Херо като куче. Искам подпомагане тази жена да се открие и да се пуснат тъжби против агресивното куче и стопаните й ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР