Нападнал касиерка в центъра на морския град през 2021 г.,

...
Нападнал касиерка в центъра на морския град през 2021 г.,
Коментари Харесай

Рецидивистът Стефан Петков бил агресивен и опасен, изобщо не трябвало да е с останалите пандизчии в Бургас

Нападнал касиерка в центъра на морския град през 2021 година, бил неконтролируем пияч

30-годишният пандизчия, който атакува различен в Бургаския затвор, е изтърпявал тежко наказване за закононарушение. Стефан Петков, който е родом от Сливен, е влезнал зад решетките поради нахлуване над касиерка в Бургас от 2021 година Той отправил тежки закани към дамата поради бутилка на ниска цена уиски и замахнал с пестник към лицето ѝ. Бил е настанен наложително в пандиза по-малко от година след офанзивата, а закононарушението му го категоризира по доста характерен член от Закона за осъществяване на наказванията - член 60.

Според него, в наказателните институции могат и би следвало да се обособяват отделения за настаняване на лишени от независимост с висока степен на социална заплаха, страдащи от алкохолизъм или наркомания, както и лица с душевен разстройства или уязвими такива предвид на тяхната, както и безопаснотта на останалите.



В този смисъл е неразбираемо какво рисковият Стефан Петков е правил дружно с останалите пандизчии и то в такава непосредственост, че да е съумял да посегне на някого. Той е трябвало да бъде в напълно друга зона, каквато има обособена в постройката. Със сигурност обаче е ясно, че по време на спречкването двамата са били един до различен, а наоколо е имало двама надзиратели, които като чули свадата незабавно се намесили. Явно обаче е било късно.

Неизвестно по какъв начин и за какво 66-годишният Илия Маркуча към този момент лежал на земята. Както писахме по-рано, извиканият доктор само констатирал гибелта на мъжа. Предстои да бъде осъществена аутопсия на натрупа, която да потвърди по безапелационен метод какво тъкмо се е случило. Защото при първичния оглед по тялото на Маркуча не е имало следи от принуждение, което да свидетелства, че побоят може да е директна причина за съдбовния край. Една от версиите е, че Илия е получил инфаркт или инсулт в резултат на напрежението.

Очаквайте детайлности!

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР