Нападките на Обединени патриоти, че коалиционният им партньор ГЕРБ работи

...
Нападките на Обединени патриоти, че коалиционният им партньор ГЕРБ работи
Коментари Харесай

От ДПС обявиха за „небивалици” сътрудничеството им с ГЕРБ

Нападките на „ Обединени патриоти ”, че съдружният им сътрудник ГЕРБ работи с Движение за права и свободи, бяха отхвърлени като „ небивалици ” от депутата от придвижването Хамид Хамид.

„ Как да разясня небивалици? Ние сме се определили като съпротива още от първия ден. На всеки избор гласуваме против това държавно управление. Няма кой да ни пришива като съдружни сътрудници на ГЕРБ ”, отсече той пред Нова ТВ.

В същото време Хамид призна за парламентарната поддръжка, която оказват от време на време на партията на Бойко Борисов: „ В някои моменти поддържаме законопроекти , които обаче са част от програмата на Движение за права и свободи. Това не е поддръжка за ГЕРБ, а за страната и за България. ”

Депутатът разгласи, че придвижването няма да разяснява последните кавги – нито тези към Борисов, нито към съветника на президента Румен Радев, до момента в който няма съответна информация от способените институции. „ Притеснителен е отзвукът, който получиха в международните медии. Това прави неприятен имидж на страната сега, в който се опитваме да влезем в Шенген и в чакалнята на Еврозоната ”, уточни Хамид. А във връзка с недоволствата на премиера, че президентът го шпионира с дрон, разяснява: „ Четох, че огромните мъже си играят с огромни играчки . Нека всеки да си играе с каквито играчки реши. ”

По мотив измененията в Закона за Министерство на вътрешните работи , с които се основава охранително звено в силовото ведомство, дублиращо подчинената на Радев НСО, депутатът от Движение за права и свободи съобщи, че не следва да се търсят политически претекстове . „ Основната концепция е добра. Образец е жандармерията на Франция. Не мисля, че тази концепция би следвало да бъде пришита към конюнктурни събития от последните дни ”, сподели Хамид.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР