Нападките между политиците и влошения диалог не са добре за

...
Нападките между политиците и влошения диалог не са добре за
Коментари Харесай

Йордан Цонев: ДПС никога не e участвала в процеси, които влошават отношенията между институциите

Нападките сред политиците и влошения разговор не са добре за страната. Движение за права и свободи в никакъв случай не е взела участие в процеси, които утежняват връзките сред институциите. Това съобщи заместник-председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и... към профила в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия.

"В коледното си послание Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово,... към профила изрази угриженост за стабилността на страната и то по безапелационен метод. Това не е поддръжка за никого. Доган през днешния ден ми сподели, че тази угриженост е подарък освен за Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, а за институциите и президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила. Движение за права и свободи ще остане в полето на положителния звук. Колегата Делян Пеевски Делян Пеевски е роден на 27 юли 1980 година Завършил е гимназия в София и право... към профила го сподели доста добре в обръщението си преди няколко часа -трябва да има разговор сред администрациите ", разкри той.

"Законът за банковата неплатежоспособност има за цел да върне обезпеченията на КТБ отпреди разграбването й. „ Да, България “ имат веществен политически интерес да се спре този закон. Как е била ръководена банката е потвърдено посредством анализите на съответните органи ", сподели още Цонев.

"Медийният закон обезпечава бистрота за изясняване на собствеността на всички медии. Не може някой неизвестен с офшорна сметка да има медия. Неговото име би трябвало да е нескрито. Трябва да са ясни и парите от реклами на медиите ", приключи Йордан Цонев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР